Ingenium pitches

28/11: Middagpitch // Atlas Copco incl. gratis lunch en drankje

Zoals beloofd zal een partner 2 keer per maand onze 3de bachelor- en masterstudenten komen boeien tijdens een middaglezing. Er wordt een lunch voorzien die de studenten tijdens de lezing mogen nuttigen.
 
De kop wordt afgebeten door Atlas Copco. Atlas Copco is een toonaangevende, internationale leverancier van duurzame productiviteitsoplossingen. De Groep bedient klanten met zijn innovatieve compressoren, vacuümoplossingen, generatoren, pompen, elektrische gereedschappen en montagesystemen. Atlas Copco ontwikkelt producten en diensten gericht op productiviteit, energie-efficiëntie, veiligheid en ergonomie.
 
Inschrijving voor de Pitch is verplicht via het onderstaande formulier. Zo hebben wij een idee hoeveel lunches er voorzien moeten worden.

12/12: Middagpitch // Contec incl. gratis lunch en drankje

Onze volgende pitch wordt gegeven door Contec.
 
Contec is actief in een breed scala van sectoren, waaronder de (petro) chemie, farmaceutische producten en de voedingssector. Bovendien beperkt Contec zijn activiteiten niet tot België. Met een heel aantal succesvolle internationale projecten in onze portefeuille zijn we in verschillende landen verspreid over de hele wereld.
 
Inschrijving voor de Pitch is verplicht via het onderstaande formulier. Zo hebben wij een idee hoeveel lunches er voorzien moeten worden.

De inschrijvingen zijn momenteel gesloten! 14 februari is de volgende pitch. Gelieve op onze Facebook te kijken voor meer info.