Ingenium pitches

11/03: Pitch // IE-NET incl gratis Pizza

Ie-net jongeren is de jongerenafdeling van de ie-net ingenieursvereniging die focust op ingenieurs aan de start van hun carrière. Ie-net jongeren brengt jonge ingenieurs samen én steunt ze bij hun ontdekking van de arbeidsmarkt. Hierbij hebben we aandacht voor vragen die leven bij deze specifieke doelgroep, proberen we hen op een informele wijze samen te brengen en focussen we ook op de verdere ontwikkeling van essentiële vaardigheden en softskills. We organiseren samen met de lokale studentenverenigingen in Gent, Antwerpen en Leuven een avond met een interactive lezing. We bijten de kop af in Antwerpen met een scrum training, met een use case over Cochlear.

13/03: Pitch // Renotec incl gratis lunch

25/03: Workshop // PwC

Bekijk ook onze vorige pitches:

27/02: Sollicitatietraining // Brunel incl gratis broodjes

Op woensdag 20 november nam Brunel je mee doorheen het sollicitatieproces. Tijdens de sollicitatietraining leerden ze ons meer over de vier belangrijkste aspecten van het sollicitatieproces: de CV, LinkedIn, een motivatiebrief en het sollicitatiegesprek.
 
Heb je nog niet zo’n goed beeld over wat te verwachten tijdens een sollicitatiegesprek?
 
Op donderdag 27 februari organiseren we daarom de sollicitatiesimulaties. Hier kan je de theorie die Brunel ons in het eerste semester heeft meegegeven in de praktijk omzetten. Je gaat bij Brunel namelijk een echt sollicitatiegesprek kunnen oefenen en zij zullen je na het gesprek ook van feedback voorzien.
Wil je graag meer te weten komen over Brunel, neem dan een kijkje op https://www.brunel.be/nl-be.

13/02: Pitch// Atlas Copco incl gratis broodjes

Atlas Copco is een wereldleider in het leveren van industriële productiviteitsoplossingen. Onze vestiging in Wilrijk staat vooral bekend om de creatie en assemblage van lucht- en gascompressoren; van implementatie tot de aanverwante servicedienst. De ontwikkeling van onze innovatieve producten en diensten zijn gericht op productiviteit, energiezuinigheid, veiligheid en ergonomie. Atlas Copco heeft in België 5 vestigingen, die samen meer dan 3000 werknemers tewerkstellen .

Filip De Vos, sinds 2001 als ingenieur werkzaam bij Atlas Copco , zal aan de hand van deze pitch een inkijk geven in het reilen en zeilen van onze internationale organisatie. Benieuwd naar onze producten, structuur & cultuur? Wil je graag een inkijk in het takenpakket van een (startende) ingenieur? Sluit dan zeker aan & ontdek onze razend interessante opportuniteiten!

20/11: Sollicitatietraining // Brunel incl gratis broodjes

Ga je binnenkort op zoek naar je eerste stage of job? Ben je niet helemaal zeker wat je best wel en niet op je CV zet? Heb je nog niet zo’n goed beeld over wat te verwachten tijdens een sollicitatiegesprek? Je krijgt de kans om te leren hoe je jezelf het best kan voorstellen aan potentiële werkgevers.
Op woensdag 20 november neemt Brunel je mee doorheen het sollicitatieproces. Tijdens de sollicitatietraining leer je meer over de vier belangrijkste aspecten van het sollicitatieproces: de CV, LinkedIn, een motivatiebrief en het sollicitatiegesprek.
In het tweede semester organiseren we 1-1 gesprekken met Brunel. Hier kan je de kennis die je tijdens de sollicitatietraining hebt opgedaan in praktijk omzetten. Zij zullen namelijk een echt sollicitatiegesprek simuleren.
Wil je graag meer te weten komen over Brunel, neem dan een kijkje op https://www.brunel.be/nl-be.

13/11: Pitch // Talenco incl gratis lunch

Talenco zet maximaal in op innovatie, stabiliteit en knowledge sharing in engineering, construction en maintenance. Op deze manier garanderen we een kwaliteitsvolle dienstverlening en vormen we een krachtige groeimotor voor productiebedrijven en EPC-contractors.

Tijdens deze interactieve pitch gaat onze sales & operations director samen met één van onze ingenieurs dieper in op de impact van de 4 industriële revoluties op maintenance zoals we deze vandaag kennen en de impact van digitalisering op engineering.

Daarnaast lichten we de werking vanonze organisatie toe en wat het inhoudt om te werken voor Talenco.

06/11: Pitch // Exellys incl gratis lunch

Het nieuwe academiejaar is weer even bezig en dat betekent dat onze eerste middag pitch er ook weer aankomt!
Meer info volgt.