Ingenium

Ingenium pitches

11/03: Pitch // IE-NET incl gratis Pizza

Ie-net jongeren is de jongerenafdeling van de ie-net ingenieursvereniging die focust op ingenieurs aan de start van hun carrière. Ie-net jongeren brengt jonge ingenieurs samen én steunt ze bij hun ontdekking van de arbeidsmarkt. Hierbij hebben we aandacht voor vragen die leven bij deze specifieke doelgroep, proberen we hen op een informele wijze samen te brengen en focussen we ook op de verdere ontwikkeling van essentiële vaardigheden en softskills. We organiseren samen met de lokale studentenverenigingen in Gent, Antwerpen en Leuven een avond met een interactive lezing. We bijten de kop af in Antwerpen met een scrum training, met een use case over Cochlear.

Bekijk ook onze vorige pitches:

27/02: Sollicitatietraining // Brunel incl gratis broodjes

Op woensdag 20 november nam Brunel je mee doorheen het sollicitatieproces. Tijdens de sollicitatietraining leerden ze ons meer over de vier belangrijkste aspecten van het sollicitatieproces: de CV, LinkedIn, een motivatiebrief en het sollicitatiegesprek.
 
Heb je nog niet zo’n goed beeld over wat te verwachten tijdens een sollicitatiegesprek?
 
Op donderdag 27 februari organiseren we daarom de sollicitatiesimulaties. Hier kan je de theorie die Brunel ons in het eerste semester heeft meegegeven in de praktijk omzetten. Je gaat bij Brunel namelijk een echt sollicitatiegesprek kunnen oefenen en zij zullen je na het gesprek ook van feedback voorzien.
Wil je graag meer te weten komen over Brunel, neem dan een kijkje op https://www.brunel.be/nl-be.