Ingenium pitches

20/11: Sollicitatietraining // Brunel incl gratis broodjes

Ga je binnenkort op zoek naar je eerste stage of job? Ben je niet helemaal zeker wat je best wel en niet op je CV zet? Heb je nog niet zo’n goed beeld over wat te verwachten tijdens een sollicitatiegesprek? Je krijgt de kans om te leren hoe je jezelf het best kan voorstellen aan potentiële werkgevers.
Op woensdag 20 november neemt Brunel je mee doorheen het sollicitatieproces. Tijdens de sollicitatietraining leer je meer over de vier belangrijkste aspecten van het sollicitatieproces: de CV, LinkedIn, een motivatiebrief en het sollicitatiegesprek.
In het tweede semester organiseren we 1-1 gesprekken met Brunel. Hier kan je de kennis die je tijdens de sollicitatietraining hebt opgedaan in praktijk omzetten. Zij zullen namelijk een echt sollicitatiegesprek simuleren.
Wil je graag meer te weten komen over Brunel, neem dan een kijkje op https://www.brunel.be/nl-be.

Bekijk ook onze vorige pitches:

13/11: Pitch // Talenco incl gratis lunch

Talenco zet maximaal in op innovatie, stabiliteit en knowledge sharing in engineering, construction en maintenance. Op deze manier garanderen we een kwaliteitsvolle dienstverlening en vormen we een krachtige groeimotor voor productiebedrijven en EPC-contractors.

Tijdens deze interactieve pitch gaat onze sales & operations director samen met één van onze ingenieurs dieper in op de impact van de 4 industriële revoluties op maintenance zoals we deze vandaag kennen en de impact van digitalisering op engineering.

Daarnaast lichten we de werking vanonze organisatie toe en wat het inhoudt om te werken voor Talenco.

06/11: Pitch // Exellys incl gratis lunch

Het nieuwe academiejaar is weer even bezig en dat betekent dat onze eerste middag pitch er ook weer aankomt!
Meer info volgt.