Ingenium

Partnerinfo

Beste Ingenium partner, bedankt voor het vertrouwen in onze splinternieuwe faculteitsclub Ingenium!

Op deze pagina vinden jullie meer info over evenementen zoals Bedrijf zoekt Ingeneur en de nodige procedures om vacatures en dergelijke te plaatsen.

Voor verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren op [email protected]!

Bedrijf zoekt Ingenieur

Aanwezigheid op het speeddating evenement Bedrijf zoekt Ingenieur is beschikbaar vanaf het pakket BRONS.
De eerstvolgende editie van dit evenement zal doorgaan op 19 maart 2019. U bent welkom vanaf 17u00, uw aanwezigheid is vereist vanaf 19u00.

Wat is bedrijf zoekt ingenieur?

Speeddating met de laatstejaarsstudenten van de Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen en Faculteit Wetenschappen. De laatstejaarsstudenten melden ons op voorhand met welke bedrijven ze willen daten. Wij treden op als match maker en bezorgen u en de studenten enkele dagen van tevoren een datingschema.

Elke student kan met zes bedrijven kennismaken tijdens de speeddatingrondes. Komt u vanuit het bedrijf bijvoorbeeld met z’n tweeën, dan komen er maximaal 12 studenten bij uw stand langs. Elke date duurt 12 minuten met 3 minuten speling tussen dates.

Hoe werkt het matchen?

Bij het inschrijven kan u selecteren in studenten van welke opleiding u geïnteresseerd bent. De naam van uw bedrijf verschijnt dan als keuzeoptie in het inschrijvingsformulier van studenten van die opleiding. Zo geven dus zowel de bedrijven als de studenten preferenties door. Wij proberen zoveel mogelijk goede matches te vormen, waarbij zowel student als bedrijf bij een speeddate terecht komt waar hij/zij voor koos. 

U krijgt een week voor het evenement de speeddatelijst met de studenten waar u een gesprek mee heeft, alsook hun CV’s.

Hapje en drankje

Voor elke medewerker aanwezig worden er twee broodjes en een drankje voorzien. Na de speeddates kan u op de netwerkdrink genieten van een receptie.

U krijgt:

 • Een receptietafel om uw gesprekken met de studenten te voeren.

U mag meebrengen:

 • Een roll-up van klassiek formaat voor herkenbaarheid.

 • U mag beperkt promomateriaal zoals flyers voorzien, maar houdt in gedachten dat de speeddates aan dezelfde tafels plaatsvinden en uw ruimte hiervoor dus beperkt wordt als u flyers wil voorzien. 

Planning

Vertegenwoordigers zijn welkom vanaf 17u00 en ten laatste aanwezig om 19u00.

 • 18u00 Plenaire sessie voor studenten
 • 18u00 Bedrijven: start ontvangst (broodjes vanaf 18u tot 18u30)
 • 18u40 Studenten: einde plenaire sessie + ontvangst met broodjes
 • 19u10 Speeddate 1
 • 19u25 Speeddate 2
 • 19u40 Speeddate 3
 • 19u55 Speeddate 4
 • 20u10 Speeddate 5
 • 20u25 Speeddate 6
 • 20u40 Netwerkdrink
 • 21u40 Einde van evenement

Betaling

De kost van dit evenement zit inbegrepen in uw sponsorpakket indien van toepassing. Qua betaling hoeft u hier verder niets aan te doen. U dient zich wel in te schrijven via de link die u zal ontvangen via email.

Locatie

Pitch onder de middag

Partners hebben de mogelijkheid om een pitch te doen voor de studenten. Hiervoor wordt dan een zaal voorzien en Ingenium zal studenten uitnodigen om naar de pitch te komen luisteren. Er wordt geacht van de partner dat ze een interessante pitch voorbereiden en voor de ingeschreven studenten een kleine lunch voorzien. De pitch verloopt ongeveer zo:

 • 12h30 De spreker meldt zich aan
 • 12h45 Studenten arriveren en lunch ligt klaar op de banken
 • 12h50 Pitch start
 • 13h40 Einde van de Pitch
 • 13h45 Zij die geen les hebben kunnen nog napraten met de spreker

Om een pitch aan te vragen kan je best even een mailtje sturen.

Gelieve rekening te houden met het feit dat sommige studenten naar verplichte lessen moeten na de pitch dus het uitlopen tot een minimum te houden.

Vacature studentenjob indienen

Het indienen van een vacature is semi-geautomatiseerd. Partners kunnen de nodige gegevens invullen via deze link. (Wachtwoord: zie mail)
Na het invullen zal Ingenium een melding krijgen, de vacature nalezen en na goedkeuring publiceren.

Probeer steeds zo duidelijk mogelijk te zijn in de omschrijving. Verder vragen we dat ingevulde vacatures of vacatures die niet langer relevant zijn gemeld worden om zo geen oude vacatures open te laten staan. Dit maakt de andere vacatures minder zichtbaar en stelt geïnteresseerde studenten teleur. Misbruik hiervan kan bestraft worden met een (tijdelijke) schorsing op het indienen.

Het indienen van studentenjobs is ongelimiteerd vanaf het pakket Basic.

Vacature vaste job indienen

Het indienen van een vacature is semi-geautomatiseerd. Partners kunnen de nodige gegevens invullen via deze link. (Wachtwoord: zie mail) Na het invullen zal Ingenium een melding krijgen, de vacature nalezen en na goedkeuring publiceren. Probeer steeds zo duidelijk mogelijk te zijn in de omschrijving. Verder vragen we dat ingevulde vacatures of vacatures die niet langer relevant zijn gemeld worden om zo geen oude vacatures open te laten staan. Dit maakt de andere vacatures minder zichtbaar en stelt geïnteresseerde studenten teleur. Misbruik hiervan kan bestraft worden met een (tijdelijke) schorsing op het indienen.

Het indienen van vaste jobs is gelimiteerd tot het aantal vastgelegd in het partnercontract.

Logo op de website en drukwerk

Om het logo goed op onze website, drukwerken en dergelijke te plaatsen gebruiken wij liefst een logo van een zo goed mogelijke kwaliteit. Deze ontvangen wij het liefst in vectorieel vormaat (Adobe Illustrator, …) maar hoge resolutie afbeeldingen zijn ook welkom.

Adverteren op Facebook

Indien u een contract heeft dat recht geeft op Facebook advertenties, gelieve alle nodige info en media door te sturen naar ons via email.