Ingenium

Studiebegeleiding

Bij Ingenium helpen we jullie ook graag met jullie studie. Zo beschikken we over een aantal groepen waar je je vragen in kan stellen, een uitgebreide cloud met samenvattingen, oplossingen, voorbeeldexamens en dergelijke. Verder vind je hier ook meer info over andere begeleiding dat wordt aangeboden door Ingenium of de Universiteit Antwerpen.

Facebookgroepen

Deze groepen worden beheerd door Ingenium in samenwerking met de Stuvers (studentenvertegenwoordigers) voor alle FTI-studenten. Hier kan je vragen stellen, samenvattingen/oplossingen delen en in contact blijven met ons en de studentenvertegenwoordigers.
Spam wordt niet getolereerd in deze groepen!

Ingenium Cloud

De Ingenium cloud is een grote verzameling aan allerlei bestanden die je kunnen helpen bij je studies. Zowel tijdens de examens als gedurende de rest van het jaar kan je hier best regelmatig eens komen kijken.
Het wachtwoord van de cloud kunnen we niet rechtstreeks beschikbaar maken om legale redenen. Je kan dit wachtwoord makkelijk terugvinden in de bovenstaande Facebook groepen.

Deze cloud bestaat grotendeels uit bestanden die door je medestudenten zijn geüpload. Zij hebben hier vaak vele uren in gestoken en jij mag gratis en voor niets hun samenvattingen en oefeningen. Het enige dat we hiervoor terugvragen is om ook in deze mentaliteit te stappen en oefeningen, samenvattingen, cursussen, … te delen met je medestudenten.