Siebe Verfaillie

Siebe Verfaillie
Praeses - Bouwkunde

Verleden: 2018-2019 Dux Festi

Siebe, of ook wel beter bekend als “Den Hobbit”.
Op het eerste zicht lijkt dit fijne specie een schattig manneke, maar niets is minder waar! Eens hij enige vorm van alchohol heeft genutigd komt zijn 2de persoonlijkheid boven… HUTS!

Zo beschikt deze uitzonderlijke soort over de kracht om gedurende een hele tijd op het zelfde niveau van zattigheid te blijven door te blijven drinken… helaas… Dit gedrag eist vaak zijn tol: Het breken van zijn tand(en), het weggetakeld worden van zijn Agila, schachten muilen, #me2, spauwen in het midden van den echo op Sander, nog meer #me2, kwaad worden op zowat iedereen zonder enige geldige reden, codex kwijtspelen (sidenote: “er stond wel een pintje op heeeeeee), naar zijn vriendin een video sturen van hem en haar (plottwist: het was niet zij), ietsje te romantisch paargedrag met Gilles Pleysier, slecht gaan op eigen td, slecht gaan op zowat elke td, sleutel van zijn agila op de passagierdeur laten hangen, Gilles Pleysier zijn sleutels pikken en hem ditchen, #rapesquad, in roze croque’s met een condoom op zich verplaatsen… en het lijstje stopt hier niet, helaas.

Maar naast dit zeer fatale KP-gedrag, zien we hem zo graag! Denk aan de memes: “Wie eeee mijne codex gepikt?!”, “ijsblokjes” of “Huts”. De geniale ideeën om voor een cantus te gaan voordrinken, gwn altijd te drinken of zoals hij zelf zo schoon zegt; “Zupeuh” aangevuld met “ik heb eig geen geld meer”. Die lach, dat Dammed smile, fkn geil. Die heerlijke mannelijke behaarde bast! Zijn Vermogen om na al zijn dwaze acties toch nog een ander hobbit mensje te doen op skireis. Maar dit allemaal terzijde, Siebe, ik zien a geire.

Ookal wordt je men dood, het was het waarschijnlijk niet waard.

Dixit
Sander

Email: [email protected]