Bas Calders

Bas Calders
Webmaster + Media - Elektronica-ICT

Bas heb ik leren kennen op één van de caféavonden in de Buis. Na een paar pintjes op begonnen we met elkaar te praten over de studies en het uitgaansleven in Wilrijk, want ik kende hier nog niet zo veel. Op het einde van de avond toen ik naar huis ging bleek dat Bas dezelfde kant op moest en dat hij dus vrij dicht bij mij woonde. Met als gevolg nog lange gesprekken elke keer opnieuw bij de caféavonden.

Samen met Bas en nog enkele andere schachten waren we na onze januari-examens samen gaan cantussen bij Prosit-Rex, de bollekesclub in het stad. Naargelang de cantus vorderde en hoe meer we hadden gedronken besloten we om na de cantus nog te gaan feesten in het stad. Op stap naar de td heb ik Bas zijn bijnaam ontdekt en ik begrijp maar als te goed waarom ze hem zo noemen, maar om deze te weten te komen moet je maar eens met hem gaan cantussen ;).

Ik denk dat Bas de taak als webmaster+media perfect zal doen omwille van zijn afstudeerrichting Elektronica-ICT. Dit zal dus zeker geen probleem zijn om de website up-to-date te houden.

Dixit
Simon

Email: [email protected]
[email protected]