Ingenium

Junior adviseur tunnelveiligheid

Bedrijf:

Lantis

Contactpersoon of personen:

annouck de Chaffoy

Telefoonnummer:

+3233288082

Contact:

[email protected]

Jobomschrijving:

Als bouwheer van de Oosterweelverbinding zijn wij verantwoordelijk voor het meest unieke infrastructuurproject binnen België en ver daarbuiten. Lantis zal de mobiliteit in en rond Antwerpen verbeteren en leefbaarheidsprojecten realiseren die een positieve impact hebben op de huidige én de toekomstige generaties.

Om onze ambitie waar te maken, zoeken we een gepassioneerde en leergierige Junior adviseur tunnelveiligheid.

Als Junior adviseur tunnelveiligheid waak je over het veiligheidsconcept van de tunnels die onderdeel uitmaken van de Oosterweelverbinding (OWV). De veiligheid van de weggebruikers van het gehele tunnelcomplex, met daarin een 5-tal verschillende tunnels, is een belangrijke ontwerpvoorwaarde voor Lantis. De tunnels voldoen aan de meest recente (Europese) wet- en regelgeving doordat gebruik wordt gemaakt van state-of-art maatregelen en voorzieningen, zoals vastgelegd in de vergunningen.

Het is jouw taak om samen met de senior adviseur tunnelveiligheid dit integrale concept in afstemming met alle interne en externe stakeholders zoals brandweer- en hulpdiensten, beheerorganisatie, … te realiseren en te implementeren.

Richting:

Elektromechanica

Vereisten student:

Je beschikt over een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen of industriële wetenschappen (elektronica, elektromechanica, …) of bent gelijkwaardig door ervaring.
Je hebt bij voorkeur 3 jaar relevante ervaring op het gebied van tunnel en brandveiligheid (Fire safety Engineering) of je hebt hiermee een sterk inhoudelijke affiniteit.
Je bent analytisch sterk, hebt een technisch inhoudelijke basis en kan de onderlinge verbanden van de ontwerpdisciplines die een raakvlak kennen met tunnelveiligheid goed overzien.
Je beschikt over sterke communicatieve – en rapportage vaardigheden en bent kwaliteits en resultaatsgericht.
Je bent een teamspeler die proactief de verschillende ontwerpteams en stakeholders betrouwbaar en integer vanuit tunnelveiligheid begeleidt.
Je hebt een leergierige ingesteldheid en bent bereid je continu bij te scholen.
Je persoonlijkheid sluit aan bij de waarden van LANTIS: Deskundig, Accountable, Gepassioneerd, Samen, Integer en Duurzaam.

Extra info:

https://www.lantis.be/alle-vacatures/junior-adviseur-tunnelveiligheid