Ingenium

werfleider wegenbouw: infrastructuur of burg. bouwkunde

Bedrijf:

Colas Belgium

Contactpersoon of personen:

Anja Mentens

Telefoonnummer:

0499-143952

Contact:

[email protected]

Jobomschrijving:

Heb jij een uitgesproken interesse in alles wat met wegenbouw te maken heeft? Wil je graag je (internationale) carrière starten of verder uitbouwen in infrastructuur of burgerlijke bouwkunde? Werk je graag in je eigen regio? Dan verwelkomen wij je graag als onze nieuwe collega in 1 van onze vestigingen.

Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van één of meerdere werven/projecten. Je staat in voor de werkvoorbereiding, de analyse van bestek en plannen en het maken van verantwoorde keuzes bij de uitvoeringsmogelijkheden van het project alsook de planning van zowel personeel als materieel. In samenspraak met de aankoopdienst ben je betrokken bij het inkoopbeleid en de keuze van de eventuele onderaannemers. Je vertegenwoordigt Colas bij externe partners. Verder ben je verantwoordelijk voor de gehele technische en financiële opvolging van de werf in uitvoering. Je zorgt ervoor dat de werken uitgevoerd worden volgens de gestelde eisen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en waakt erover dat de werven opgeleverd worden binnen de vooropgestelde planning en het voorziene budget.
Je kan werken in regio Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant of Limburg naargelang je interesse.

Onze afdeling Burgerlijke Bouwkunde wordt geleid vanuit onze vestiging in Heusden-Zolder. Wij zijn vooral actief in de bouw van windmolenparken, waterzuiveringsstations (in samenwerking met Aquafin), ecoducten, bruggen,… De werven zijn verspreid over België; je werkt in de mate van het mogelijke in je eigen regio.

Richting:

Bouwkunde

Vereisten student:

Je wil graag op een werf werken en de wegenbouw triggert je
Je studeert binnenkort af als ingenieur bouwkunde of in een andere relevante afstudeerrichting
Je bent communicatief en je stelt je klantgericht op
Je bent organisatorisch sterk
Je werkt graag in teamverband
Je hebt verantwoordelijkheidszin en je kan (op termijn) een team aansturen
Je bent stressbestendig en je hebt een flexibele mindset
Je hebt een rijbewijs B

Extra info:

https://careers.colasjobs.com/job/Limburg-Werfleider-Projectleider-wegenbouw-Limb-3550/735709802/