Ingenium

Tender Engineer Civiel & Waterbouw

Bedrijf:

Artes Roegiers

Contactpersoon of personen:

Nikki Goossens

Telefoonnummer:

0496 42 37 37

Contact:

[email protected]

Jobomschrijving:

Jouw speelveld:
Als tender engineer sta jij in voor het verzamelen van alle relevante informatie om aan de slag te gaan met een aanbestedingsdossier. Je staat hiervoor in nauw contact met de externe partners, de klant en de ontwerppartners. Je bezoekt de toekomstig bouwplaats en schakelt tevens op het juiste moment de expertise in van je collega’s.

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en de opmaak van het offertedossier. Je zorgt voor een doordacht plan van aanpak dat je koppelt aan de juiste kostprijs. Dit maak je op basis van het lastenboek, rendementen uit nacalculatie en informatie verkregen van onderaannemers en leveranciers.

Tevens zoek je voor elk dossier mee naar mogelijke alternatieven/optimalisatie en onderzoek je de haalbaarheid van deze voorstellen.

Alsook sta je in voor de voorbereiding van de eindbespreking om samen met de Directeur Offertedienst de verkoopprijs te bepalen. Je maakt een overzicht van o.a. de samenstelling van de kostprijs, de controle van de meetstaten en de opportuniteiten in het dossier. Ook de dossieroverdracht van de offertedienst naar de afdeling uitvoering behoort tot je taken.

Tot slot pas je processen correct toe en formuleer je optimalisatievoorstellen over de huidige werking en processen binnen jouw dienst. Je staat te popelen om je kennis up to date te houden en je expertise uit te breiden.

Je komt terecht in een goed geoliede machine waarin samenwerking en overleg ervoor zorgen dat de strakke deadlines telkens weer gehaald worden.

Richting:

Bouwkunde

Vereisten student:

Jouw toolbox:
Je behaalde een technische master (ind. / burg. ir.), een eerste relevante ervaring is een pluspunt;
Je combineert sterke analytische vaardigheden met goed commercieel inzicht;
Je staat communicatief sterk in je schoenen en denkt steeds aan het grotere geheel;
Je bent vastbesloten om te blijven leren en mee te groeien met Artes;
Bij strakke deadlines komen jouw stressbestendigheid en resultaatgerichtheid duidelijk naar boven.

Extra info:

https://artesgroup.be/vacatures/209835