Ingenium

Sales Traineeship 2021 – (Junior) Sales Engineer

Bedrijf:

Inventi

Contactgegevens:

Dries Joossens en Birger Ceulemans
0495 68 12 35 of 03 233 68 68

Geschikt voor richting(en):

Elektromechanica, Elektronica-ICT

Jobinhoud:

Sales Traineeship – Young Graduate Program – (Junior) Sales Engineer

Ben je net afgestudeerd als ingenieur en op zoek naar een manier om je technische kennis aan te vullen met commerciële vaardigheden? Op 21 september 2021 starten we bij Inventi met een nieuwe editie van ons Young Graduate Program. Gedurende 15 maanden lang leren de ervaren sales engineers van Inventi je alles wat je nodig hebt voor een razend boeiende carrière. Zo pas je de theorie meteen in de praktijk toe bij één van onze partner-organisaties.


Over de functie
Om de brug tussen het werkveld en de schoolbanken te verkleinen, ontwikkelden we bij Inventi het Young Graduate Program, waarbij we onze expertise in verkoop combineren met een uitdagende job bij een van onze partners. Als Young Graduate krijg je de unieke kans om opgeleid te worden door ervaren sales engineers. Tegelijk ga je aan de slag als Account Manager of Business Developer. In een traject van 15 maanden ontwikkel je alle capaciteiten van een topverkoper en geef je je carrière meteen een vliegende start. Neem zeker een kijkje op https://startyoursalescareer.be voor een volledig overzicht van het programma.


Over Inventi
Bij Inventi zijn we al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het vinden en vormen van commercieel talent. De bedrijven waar we mee samenwerken zijn stuk voor stuk ambitieuze spelers die met hun producten en diensten de wereld willen veroveren.


Je profiel
Je bent ofwel een laatstejaarsstudent of je bent vorig jaar afgestudeerd. Je kan in elk geval starten op 21 september 2021.
Je hebt een passie voor sales en een drive om je te blijven ontwikkelen.
Je hebt wel minstens een bachelor- of masterdiploma op zak.
Verder spreek je vloeiend Nederlands. Engels en Frans zijn in sales altijd een plus.
Tot slot ben je gedreven en gemotiveerd om je sales-carrière te lanceren en een voorsprong te nemen.


Wat mag je verwachten?
Gedurende 15 maanden zal je door onze ervaren trainers begeleid worden in het werkveld. Tijdens de eerste weken krijg je een bootcamp waarbij je alle tactieken van een goede verkoper leert kennen. Na afloop mag je die kennis onmiddellijk toepassen in het werkveld. Je zal als account manager of business developer aan de slag gaan bij een van onze partnerbedrijven. We verwachten dus dat je volwaardig meedraait en bijdraagt aan de groei van het bedrijf. Tijdens deze maanden in het werkveld word je uiteraard op wekelijkse basis ondersteund door jouw sales coach.


Interesse?
Neem zeker een kijkje op https://startyoursalescareer.be of bel voor een verkennend gesprek met Birger Ceulemans, Partner bij Inventi op het nummer +32 485 78 58 15 of naar Dries Joossens, Recruiter bij Inventi, op het nummer +32 495 68 12 35. Reageer in elk geval snel via https://startyoursalescareer.be.

Vereisten van de student:

Je hebt minstens een bachelor- of masterdiploma op zak. Je bent ofwel een laatstejaarsstudent of je bent vorig jaar afgestudeerd. Je kan in elk geval starten op 21 september 2021.

Link met extra info:

https://startyoursalescareer.be