Ingenium

Sales Engineer Elektrotechnieken

Bedrijf:

Automation

Contactgegevens:

Dries Joossens of Tom Hamers
03 233 68 68 of 0495 68 12 35

Geschikt voor richting(en):

Elektromechanica, Elektronica-ICT

Jobinhoud:

Elektrische energie is deze dagen niet meer weg te denken uit onze samenleving. De medische sector, de openbare nutsbedrijven en industriële bedrijven kunnen zonder niet verder. De businessunit Power van Automation biedt deze bedrijven de nodige zekerheid dankzij haar expertise in het op maat ontwikkelen van spanningsomvormers en noodstroomgroepen. Zelfs in Corona-tijden is Automation op volle kracht blijven verder groeien. Om dat succes door te zetten zijn ze nu op zoek naar een nieuwe Sales Engineer voor de regio Vlaanderen en Brussel.

De functie en het team

Na een intense opleiding heb je een duidelijk beeld van het Automation-concept en de werkwijze om voor de klant een oplossing op maat te ontwikkelen.
Als Sales Engineer onderhoud en verstevig je de relaties met B2B eindklanten, studiebureaus en installateurs.
Je verkoopt aan bestaande klanten, maar zoekt ook naar nieuwe klanten en overtuigt hen van de aanpak en oplossingen van Automation.
Daarnaast werk je intens samen met Inside Sales en de Product Managers.
Je rapporteert op regelmatige basis aan de CCO.

Profiel
Je hebt een Bachelor Elektrotechnieken of een Master Elektromechanica en bent gepassioneerd door techniek en elektriciteit.
Je beschikt minimaal over een eerste werkervaring met proven track record, bij voorkeur in een vergelijkbare technisch-commerciële functie.
Je beschikt over de nodige maturiteit, overtuigingskracht en communicatievaardigheden om op elk niveau mee te praten.
Je bent van nature een initiatiefnemer en trekt graag mee aan de kar.

Aanbod
Je komt terecht in een vlakke structuur met familiale sfeer waar sterk wordt ingezet op samenwerking en ondernemerschap.
Je mag rekenen op een boeiende omgeving om een ambitieuze carrière uit te bouwen.
Hier zijn natuurlijk ook heel wat doorgroeimogelijkheden aan verbonden.
Uiteraard wordt er een competitief salarispakket met bedrijfswagen en tal van extralegale voordelen voorzien.`

Over Automation
Automation, opgericht in 1961, is een Belgisch engineeringbedrijf dat actief is op de elektrische-energiemarkt. Het bedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een zeer ervaren en gerespecteerde speler die laagspanningsoplossingen en datacenter facilities van de allerhoogste kwaliteit aanbiedt. Met meer dan 50 medewerkers beschikt het bedrijf over de kennis, ervaring en expertise om haar klanten steeds van de beste oplossingen en de beste service te voorzien.

Geboeid?
Aarzel niet en solliciteer zo snel mogelijk met je cv en motivatiebrief.
Voor meer informatie kan je steeds contact nemen met Dries Joossens of Tom Hamers op +32 3 223 68 68.

Vereisten van de student:

Je hebt een Bachelor Elektrotechnieken of een Master Elektromechanica en bent gepassioneerd door techniek en elektriciteit. Het is een grote plus als je een eerste werkervaring hebt met proven track record, bij voorkeur in een vergelijkbare technisch-commerciële functie.

Link met extra info:

https://apply.workable.com/weareinventijobs/j/2811F62866/