Ingenium

Junior Project Ingenieur

Bedrijf:

NMBS

Contactgegevens:

Mick Barnard
0492/91.28.14

Geschikt voor richting(en):

Elektromechanica

Jobinhoud:

Als Junior Project Ingenieur beheer je projecten om het onderhoud en het vernieuwen van het rollend materieel te optimaliseren. Op die manier zorg jij er mee voor dat we onze doelstellingen kunnen realiseren.

Wat is jouw rol bij NMBS ?

Als Junior Project Ingenieur binnen Centrale Werkplaats Mechelen zijn je concrete taken:

*Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitrollen van diverse projecten binnen de Centrale Werkplaats. Het gaat over nieuwe projecten of verbeteringen binnen de divisies Rollend Materieel, Herstelling wisselstukken of Logistiek.
*Je wordt opgeleid en ondersteund door een ervaren Project Manager.
*In eerste instantie heb je geen direct aansturende functie maar je bent wel het aanspreekpunt voor je eigen projecten.
*Je volgt een trainee programma, waarbij je de organisatie leert kennen en een netwerk opbouwt om toekomstgericht door te groeien binnen de organisatie in een leidinggevende functie.

Vereisten van de student:

Je hebt een masterdiploma industriële wetenschappen of ingenieurswetenschappen. *Je bouwde een theoretische achtergrond op via je studies en/of hebt een eerste werkervaring, schoolverlaters komen ook in aanmerking! *Je hebt affiniteit met technologie en houdt van projectmatig denken *Je kan grote datasets analyseren en technische tekeningen + elektrische schema’s interpreteren *Je hebt een goede kennis van MS Office *Je bent communicatief en klachtgericht *Je bent flexibel in je werkuren om projecten tot een goed einde te brengen *Een goede kennis van het Frans is een pluspunt

Link met extra info:

https://jobs.belgiantrain.be/job/Mechelen-Junior-Project-Ingenieur/729600702/