Ingenium

Manufacturing ingenieur methode

Bedrijf:

Atlas Copco

Contactgegevens:

Geschikt voor richting(en):

Elektromechanica

Jobinhoud:

Goesting om één van de onmisbare schakels in ons productieproces te worden? Koester je een passie voor innovatie en ziet jouw analytische & creatieve geest steeds ‘a better way’?
Dan verwelkomen we jou met plezier bij Atlas Copco als Manufacturing Engineer.
Onze productieafdelingen zijn opgedeeld in autonome Flow Teams, die de volledige productie en logistieke flow van een bepaald gamma producten voor hun rekening nemen.
Je zal deel uitmaken van één van deze Flow Teams. Samen zullen jullie de productiemethode en het productieproces bepalen en ook instaan voor de implementatie van nieuwe en/of gewijzigde producten. Verder speur je steeds naar opportuniteiten om het montageproces te verbeteren en waak je over kwaliteit, veiligheid en ergonomie.
Een greep uit het takenpakket:

Het verbeteren en aanpassen van het productieproces om een veilig, ergonomisch en efficiënt proces te realiseren.
Het oplossen van problemen en storingen in het productieproces in samenwerking met het Flow Team om een optimale productie te garanderen.
Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van algemene verbeteringsprojecten en het introduceren van nieuwe producten.
Actief participeren in ‘Operational Excellence’-verbeteringsprojecten waarbij je nieuwe concepten implementeert.
Het begeleiden van de introductie van gewijzigde logistiek en stock management systeem.
Een divers en enthousiast projectteam zal samen met jou zorgen voor een efficiënte implementatie van nieuwe producten op onze productielijnen. Kortom, een fijn netwerk van collega’s uit engineering, aankoop, methode, montage,…!

Vereisten van de student:

What we expect from you Heb je operationele en/of logistieke productie-ervaring? Mooi meegenomen voor deze functie. Je hebt een ingenieursdiploma of hebt relevante praktijkervaring genoten (bij voorkeur in een werktuigkundige of mechanische richting) Je spreekt vlot Nederlands en Engels Klantgericht is jouw ‘middle name’: de noden van de klant zijn prioritair Je hanteert een proactieve, open en heldere communicatie Je denkt out-of-the-box en laat je creativiteit de vrije loop om met innovatieve oplossingen te komen Door je flexibiliteit ben je best stressbestendig Je bent kritisch op een constructieve manier Je gaat warm met mensen om en neemt je team graag mee op sleeptouw

Link met extra info:

https://www.atlascopco.com/nl-be/careers/job-overview/job-detail.29990-atlascopco