Junior Projectingenieur

Bedrijf:

NMBS

Contactgegevens:

Joke Pauwels
+3225259082

Geschikt voor richting(en):

Elektromechanica, Bouwkunde

Jobinhoud:

We zoeken een ambitieuze startende ingenieur die projectmatig kan denken.

Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitrollen van diverse projecten binnen de Centrale Werkplaats. Het gaat over nieuwe projecten of verbeteringen binnen de divisies Rollend Materieel, Herstelling wisselstukken of Logistiek.
Je wordt opgeleid en ondersteund door een ervaren Project Manager.
In eerste instantie heb je geen direct aansturende functie maar je bent wel het aanspreekpunt voor je eigen projecten.
Je leert de organisatie kennen en je bouwt een netwerk op om toekomstgericht door te groeien binnen de organisatie in een leidinggevende functie.
Is dit iets voor jou? Ben je op zoek naar een verantwoordelijke functie waarbij je jezelf kan bewijzen én veel kan leren?

Dan kom terecht in het team ‘Centrale Engineering’ dat bestaat uit een 40-tal enthousiaste medewerkers. Iedereen heeft zijn specifieke kennis en ervaring. Je volgt een trainee programma en op termijn zal je het leidinggevende team van de Centrale Werkplaats Mechelen versterken.

Vereisten van de student:

Masterdiploma industriële wetenschappen of ingenieurswetenschappen Je hebt geen of een eerste werkervaring, schoolverlaters komen ook in aanmerking. Technische competenties Affiniteit met technologie Pluspunten Projectmatig denkenAnalyseren van grote datasetsInterpreteren van technische tekeningen en elektrische schema’sGoede kennis MS OfficeGoede kennis Frans Gedragscompetenties CommunicatiefCreatiefResultaatgerichtZelfstandig werkenKlantgerichtFlexibel in je werkuren om projecten tot een goed einde te brengen

Link met extra info:

https://jobs.nmbs.be/Jobs/jobs-nl/jobs-non-statutair/Junior-Projectingenieur