Junior productie-ingenieur

Bedrijf:

NMBS

Contactgegevens:

Joke Pauwels
+3225259082

Geschikt voor richting(en):

Elektromechanica, Bouwkunde

Jobinhoud:

We zoeken een gemotiveerde junior ingenieur die het een uitdaging vindt om het productietempo, de kwaliteit en de kostprijs van ons afgewerkt product te sturen en te bewaken.

Je gaat aan het werk in één van onze productieafdelingen. Deze staan in voor een belangrijk deel van het periodiek, preventief en curatief onderhoud van de treinen in de Centrale Werkplaats Mechelen. Het personeel van onze afdelingen staat in voor alle onderhoudsopdrachten die rechtstreeks op het voertuig uitgevoerd worden.
Je leert de organisatie kennen en je bouwt een netwerk op, om toekomstgericht door te groeien binnen de organisatie in een leidinggevende functie. Je vervangt de productieleider bij zijn afwezigheid.
Je wordt door de productie ingenieur aangestuurd en opgeleid en krijgt zo de mogelijkheid om de aspecten van de productieleiding grondig te leren kennen.
Je groeit in je functie zodat je op termijn zelf verantwoordelijkheid kan nemen over een eigen productieteam.
Je leert het onderhoudsproces kennen. Je ontwikkelt een uitgebreide kennis over dit proces en bekijkt waar verbetering mogelijk is. Waar mogelijk implementeer je deze verbeteringen zelf of zoek je de nodige steun ter implementatie.
Je legt de focus op productieorganisatie. Toch ontwikkel je jezelf continu in de technieken van ons rollend materieel zodat je je team optimaal kan begeleiden, sturen en inzetten.
Je zorgt ervoor dat jouw afdeling meegroeit met de technologische evolutie.
Is dit iets voor jou? Ben je geboren voor productie maar tevens sterk in een technisch uitdagende omgeving?

Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Vereisten van de student:

Masterdiploma industriële wetenschappen of ingenieurswetenschappen Je hebt geen of een eerste werkervaring, schoolverlaters komen ook in aanmerking. Technische competenties Affiniteit met technologie Pluspunten Projectmatig denkenAnalyseren van grote datasetsInterpreteren van technische tekeningen en elektrische schema’sGoede kennis MS OfficeGoede kennis Frans Gedragscompetenties CommunicatiefCreatiefResultaatgerichtZelfstandig werkenKlantgerichtFlexibel in je werkuren om projecten tot een goed einde te brengen

Link met extra info:

https://jobs.nmbs.be/Jobs/jobs-nl/jobs-non-statutair/Junior-productie-ingenieur