Shiftleader

Bedrijf:

Vopak Belgium

Contactgegevens:

Kirsten Meys

Geschikt voor richting(en):

Jobinhoud:

Vopak verbindt wereldwijd het aanbod en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, groeiende wereldbevolking en nieuwe technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons mee bezighouden. Klinkt aantrekkelijk? Lees zeker verder over onze dienst Operations. De dienst Operations zorgt voor de veilige en tijdelijke opslag van de belangrijke grondstoffen voor diverse producten in onze terminals. Als shiftleader geef je leiding, aansturing en begeleiding aan een groep operators, die zich onder andere bezighouden met het laden en lossen van trucks, containers en wagons. Het is jouw verantwoordelijkheid om toezicht te houden op de werkzaamheden. Zo zorg jij ervoor dat alle operationele werkzaamheden veilig, kwalitatief en efficiënt worden uitgevoerd. Verder coördineer je de lopende en de te verwachten werkzaamheden en ben je verantwoordelijk voor de veilige en milieubewuste uitvoering hiervan. Weet je hoe je prioriteiten moet stellen? Super! Ook dat is een belanrgijk onderdeel van jouw functie.

Vereisten van de student:

Ben jij iemand met leidinggevende capaciteiten en heb je een servicegerichte instelling? Bezit je over veel positieve energie en een goede vibe? Heb je daarnaast ook kennis van procesindustrie, de eigenschappen van de opgeslagen producten en veiligheids- en milieu wetgeving? Dan ben jij misschien wel onze ideale kandidaat shiftleader! Als je je ook kan redden in het Engels en al een eerste ervaring hebt met procesbesturingssystemen, aarzel dan niet om te solliciteren voor de uitdagende functie van shiftleader bij Vopak Belgium.

Link met extra info:

https://vopak.wd3.myworkdayjobs.com/CareersAtVopak