Werfleider Bouw

Bedrijf:

Jan De Nul NV

Contactgegevens:

Valérie Lentacker

Geschikt voor richting(en):

Bouwkunde

Jobinhoud:

De grootste sluis ter wereld in Antwerpen, een innovatieve kade in Panama, het duurzame en architecturaal hoogstaande Résidence Palace in Brussel of de integrale A11. Allemaal Jan De Nul Group!

Civiele werken: de wieg van de groep én nog steeds een belangrijk divisie. Jan De Nul Group focust op complexe projecten en biedt klanten, privé of publiek, een totaalpakket op maat. Deze aanpak, plus de technische expertise en jarenlange ervaring, zorgt er voor dat wij, ook voor civiele werken, tot de absolute top behoren.

Als werfleider zijn dit je belangrijkste verantwoordelijkheden:

– Je volgt ter plaatse de uitvoering van projecten in de gebouwen (ziekenhuizen, kantoren, woon -en zorgcentrum, scholen etc…) op.
– Aan de hand van het projectplan (budget, planning, calculaties en tekeningen) en een continue communicatie met de projectleider, zorg je voor een optimale
organisatie.
– Je staat in voor de coördinatie van de verschillende partijen (de bouwheer, meestergasten, assistent werfleiders, onderaannemers) die het project uitvoeren.
– Je roept materialen af, doet de dag- en weekplanning, je maakt vorderingsstaten op en superviseert de dagelijkse voortgang van de werf.
– Vanuit jouw technische kennis en ervaring los je permanent technische problemen op en stuur je bij waar nodig.
– Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het naleven van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu.
– Je rapporteert aan de projectleider

Vereisten van de student:

– Je bent Ingenieur of Bachelor bouwkunde. Ook junior profielen komen in aanmerking. – Je werkt nauwkeurig en planmatig, maar creativiteit en gedrevenheid zijn evenzeer belangrijk. – Je wordt tewerkgesteld op onze werven in België.

Link met extra info:

https://jobs.jandenul.com/nl/jobs/werfleider-bouw