Management trainee engineering linkeroever: masterstudent elektromechanica

Bedrijf:

Randstad Young Talents

Contactgegevens:

Anja Mentens
03-225.26.36

Geschikt voor richting(en):

Jobinhoud:

Je maakt kennis met de corebusiness van een wereldspeler op vlak van containerbehandeling.
Tijdens dit traineeship zal je werken binnen verschillende departementen.
Zo zal je de eerste maanden werken binnen de onderhouds- en reparatieafdeling waar je de betrouwbaarheid van de apparatuur analyseert, interne processen optimaliseert, helpt om het onderhoudsmanagementsysteem te verbeteren. Je werkt tijdens deze periode ook als technieker aan kranen en straddle carriers zodat je het materiaal goed leert kennen. Dit zal een periode in shiften zijn, weekenden kunnen ook mogelijk zijn.
Hierna zal je de volgende stap zetten naar planner. Hierbij is afhankelijk van jouw kennis en kunde ook een doorgroei naar projecten mogelijk.

Tijdens je traineeship zal je verschillende opleidingen volgen.
Uiteindelijk kan je als ingenieur zeer breed ingezet worden binnen het bedrijf waardoor er op verschillende momenten in je carrière verschillende opportuniteiten voor jou mogelijk zijn. Opdrachten in het buitenland zijn ook zeker mogelijk.
Je zal tewerkgesteld worden op het Deurganckdok.

Vereisten van de student:

Je studeert deze zomer af als Ind. Ingenieur Elektromachanica (automatisering) Je kan 1-2 dagen per week werken als student Shiften vormen geen probleem Je hebt eigen vervoer Je wil graag een eerste ervaring opdoen in het hart van de Antwerpse havenactiviteit

Link met extra info:

https://bit.ly/2NKKTco