Junior ingenieur stabiliteit

Bedrijf:

NMBS

Contactgegevens:

Kim De Bosscher
025253468

Geschikt voor richting(en):

Jobinhoud:

De directie Stations van NMBS is op zoek naar verschillende junior ingenieurs stabiliteit om in Brussel, vlakbij het station Brussel-Zuid, te werken aan belangrijke prioritaire projecten zoals stationsvernieuwingsprojecten, ondergrondse parkings en parkeergebouwen over het hele land.

Je maakt deel uit van ons stabiliteitsteam dat bestaat uit een 15-tal personen.

Als junior ingenieur stabiliteit verricht je kwaliteitsvolle stabiliteitsstudies van de structurele elementen en lever je tijdig de gecoördineerde documenten (berekeningsnota’s, stabiliteitsplannen, meetstaat, raming) aan.

Deze laten onze collega’s (de bouwheer) toe de draagstructuur te evalueren waarna de aannemer de studie eventueel verder dient uit te werken en de constructie kan realiseren.

Je wordt intern begeleid door een senior ingenieur. Je overlegt gedurende het hele verloop van het project met de verschillende disciplines die ons studiebureau rijk is.

Naast het maken van de stabiliteitsstudies volgens de normen en de regels van de kunst, werk je tevens aan het opmaken van bestekken. Je verifieert de meetstaten en maakt de ramingen op.

Tijdens de uitvoering van het project controleer je de uitvoeringsplannen, technische fiches en (indien van toepassing) de rekennota’s van de aannemer. Je volgt het studiebudget mee op.

Vereisten van de student:

Je wenst je te verdiepen en ervaring op te doen in het ontwerpen en berekenen van voornamelijk staal- en betonconstructies. Kennis van geotechnieken en funderingen zijn een plus.

Link met extra info:

https://jobs.nmbs.be/Jobs/Junior-ingenieurs-stabiliteit