Cloud Data Engineer

Bedrijf:

Cronos

Contactgegevens:

Geschikt voor richting(en):

Jobinhoud:

Arxus

Arxus maakt onderdeel uit van Uptime Group en is een cloud service provider in volle expansie. We bieden onze klanten een brede waaier aan kwalitatieve cloud oplossingen en helpen hen bij de digitale vraagstukken waarmee ze geconfronteerd worden.

Voor het beheer en de optimalisatie van onze databases zijn wij op zoek naar een Cloud Data Engineer.

Als Cloud Data Engineer…
… beheer, bouw en optimaliseer je onze databases aan de hand van SQL-instructies.
… verbeter je de datakwaliteit en voer je datamigratie uit.
… ben je verantwoordelijk voor de performantie en gezondheid van de SQL server en zorg je ervoor dat de back-ups van de databanken goed verlopen.
… bied je bij problemen ondersteuning aan de teams.
… zet je data door middel van data-analyses, heldere interpretaties en de juiste data-governance om in relevante inzichten.
… ondersteun je onze klanten met hun uitdagingen op het gebied van data in de breedste zin van het woord, gebruik makend van de nieuwste Microsoft Data technologieën

In ruil…
… stap je in een non-stop groeitraject, dankzij de vele opleidingen en trainingen.
… krijg je – als je hier interesse in hebt – een opleiding in Big Data & AI en kan je deel uitmaken van de nieuwe ontwikkelingen binnen Arxus.
… werk je minstens 50% vanuit ons kantoor in Kontich, binnen een straf en fijn team.
… maak je deel uit van een bedrijf in volle expansie binnen De Cronos Groep.
… kom je terecht in een omgeving met een vlakke structuur, waar een no-nonsense sfeer heerst en initiatief sterk aangemoedigd wordt.

Vereisten van de student:

De ideale kandidaat… … heeft een bachelor of master in computer science / IT of heeft een eerste werkervaring als data consultant achter de rug. … heeft kennis van databaseontwerp en SQL en heeft feeling met Microsoft Azure, aangezien veel databases landen op het Azure platform, bijvoorbeeld Azure Cosmos DB (bonuspunten voor wie kennis van Azure Data Lake heeft). … heeft idealiter ervaring met het werken volgens ITIL en Agile. … durft ownership nemen over de projecten. … wordt enthousiast van complexe projecten en zoekt actief naar oplossingen. … heeft basis development skills (maar dit is zeker geen vereiste).

Link met extra info:

https://vacature.uptimegroup.be/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=373747