Ingenium in de krant!

Nieuwe Antwerpse studentenclub brengt bedrijven in contact met ingenieurs in spe

WILRIJK – 

Antwerpen heeft er een nieuwe studentenvereniging bij: Ingenium, voor de studenten van de faculteit toegepaste ingenieurswetenschappen. De vereniging focust zich niet alleen op het studentenleven, maar wil de jongeren en het bedrijfsleven ook dichter bij elkaar brengen.

Het plechtige ritueel van de schildonthulling vond plaats op campus Groenenborger van de Universiteit Antwerpen, waar het allemaal begon. Het praesidium van Ingenium bestaat uit studenten bouwkunde, electronica-ICT, elektromechanica en chemie, de vier afstudeerrichtingen van de faculteit die allen hun thuisbasis hebben op deze campus. 

Bent u geintresseerd in het volledige artikel? klik dan zeker hier onder!