INGENIUM SNOWTRIP 2019

Ski-line en Ingenium slaan de handen in elkaar om van de eerste editie van de Ingenium snowtrip meteen een top-editie te maken! Hier boek je de snowtrip van je leven. De bergen van Val d’Isere onveilig maken, dagelijks apres-skiën, cantus, feesten… het hoort al allemaal bij! De reis zal 499.00 euro kosten per persoon, in deze prijs zit het volgende allemaal inbegrepen!

  • Busreis H/T vanaf opstapplaats Antwerpen
  • Verblijf in studio’s/appartementen op basis van enkel logies
  • Skipas 6 dagen Espace Killy (300km pistes)
  • 24/7 reisbegeleiding door ons professioneel en opgeleid monitorenteam
  • Animatieprogramma met elke dag gratis après-ski, party’s en activiteiten*
  • Ski-line polsbandje voor toegang en voordelen op bestemming
  • Gratis bagagedepot bij aankomst en vertrek
  • Gratis Ingenium goodie
  • Inclusief toeristentaksen

Val d’Isère heeft het allemaal! Een geweldig skigebied, sneeuwzekerheid vanaf de start van het winterseizoen tot het einde, een gezellig authentiek dorp en randanimatie voor elk type wintersporter van elke leeftijd. Als één van ’s werelds beroemdste ski-resorts heeft Val d’Isère meegelift op het jarenlange succes van de beroemde Franse skiër Jean-Claude Killy die hier zijn thuisbasis had. Het is een geweldige toegangspoort tot het uitgebreide skigebied Espace Killy dat Tignes met Val d’Isère verbindt. Wil je graag nog extra info, dan kan je op de site van Ski-Line meer info vinden.