Ingenium in de krant!

Ja hoor, u leest het goed! Ingenium kwam onlangs voor in een artikel van Het Laatste Nieuws.

Geruzie leidt tot nieuwe studentenclub Ingenium

Er is zopas een nieuwe studentenvereniging opgericht aan de faculteit ingenieurswetenschappen: Ingenium. Aan de basis lag de stopzetting van de samenwerking tussen studentenclub Vulcanis-Brabo en de faculteit toegepaste ingenieurswetenschappen (FTI) van de Universiteit Antwerpen. Interne ruzies tussen de leden van de voormalige clubs Vulcanis en Brabo, vooral tijdens en na de doopweek in november vorig jaar, zorgden ervoor dat de de leden van UC Brabo besloten Vulcanis-Brabo te verlaten. Vulcanis-Brabo werd daarop geschorst door de faculteit en de samenwerking hield op te bestaan. Hierdoor kwam er plaats vrij voor de nieuwe vereniging Ingenium. De club wil nu een nieuwe wind door het Antwerpse studentenleven laten waaien. Ze gaan niet enkel td’s organiseren maar ook studiebegeleiding en cultuuruitstappen aanbieden. (DILA)

De link naar het artikel vindt je hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *